Mit barn
har atopisk hud

L'atopie en détails

Marie

Mit barn klør sig meget i skolen. For at bryde vanen foreslog jeg i stedet at klø den bløde side af noget velcro, som jeg havde sat fast på indersiden af penalhuset - og altså ikke klø sig selv.

Marie-Rose

Vi bruger ikke længere en vaskeklud til at vaske Sacha. Vi vasker ham i stedet med vores hænder, da de er blødere og også meget renere.

Germain

For at forhindre min søn i at ødelægge sin hud, når han klør sig, giver jeg ham bløde vanter på om natten. Om dagen giver jeg ham noget legetøj, så hans hænder er beskæftiget med noget andet.

L'atopie en détails

Mit barn og eksem, hvordan kan jeg hjælpe?

Følg Théos dagbog gennem de fem nøglefaser af hans oplevelse.

Théo

Min hud klør, og nogle gange svier den. Jeg har samme hud som min mor. Elio og François har ikke kløende hud. I nat havde jeg vanter på, og far fortalte mig, at vi ville slippe af med min eksem.

"Når jeg ser ham klø sig, vil jeg rigtig gerne hjælpe ham og berolige ham. Vi besluttede, at vi ville stå sammen om at bekæmpe dette, så han kan få en god opvækst. I går aftes begyndte vi at bruge XeraCalm, og vi kommer til at bruge det hver dag i tre uger."
Cécile, Théos mor

Théo

I så mange dage nu har min mor bedt mig om at tage creme på hver aften. Hun siger, at det er ligesom at børste tænder.

"Vi er begyndt at afsætte lidt tid hver aften til at påføre cremen. Målet er at blive ved med det, og derfor har vi fundet på et spil, som han virkelig godt kan lide: Vi klæder ham ud som en tiger eller en mariehøne, før vi påsmører cremen. Når vi så lægger ham i seng, fortæller vi ham en historie om dette dyr. Han nyder det virkelig."
Cécile, Théos mor

Théo

I morges var jeg virkelig glad og spændt på at vække mine forældre for at fortælle dem, at min hud var holdt op med at klø. De var også glade. Mor sagde til mig, at vi skal blive ved med at komme creme på hver dag, for så kan jeg få det endnu bedre.

"At høre min søn bryde ud i latter, fordi hans bror kilder ham, velvidende at de ikke behøver at stoppe på grund af smerten, føles som en kæmpe triumf. Og han har sovet godt de to sidste nætter! En meget, meget god overraskelse!"
Éric, Théos far.

Théo

Mit ben gør mindre ondt. Det er ikke lige så rødt som før. Mor sagde, at det kunne komme tilbage. Så hver nat børster jeg mine tænder, vasker mine hænder og kommer creme på. Og måske kommer det tilbage en dag - men forhåbentlig ikke det næste stykke tid.

"Vi kan se, at der har været en forandring. En forandring i hans hud - men også i hans sind. Han er bedre til at acceptere situationen og svarer sine klassekammerater stolt. Det gør alt lettere - også påføringen af cremen - og det er lettere at holde ved :) "
Cécile, Théos mor

Théo

Elio kom hjem til mig for at lege. Og jeg kunne lege udenfor. Min hud klør ikke mere. Og den er ikke lige så rød som før. Alt er ordnet. Jeg kan stort set gøre lige, hvad jeg har lyst til.

"Vi har etableret en rutine, og vi har ændret en svær pligt til et tidspunkt, hvor vi kan knytte bånd. Okay, det er nok ikke noget, man ville kalde et hyggeligt øjeblik, men han har taget ansvar for sin hud og endnu vigtigere: det er ham, der beder om cremen. Jeg synes, at det viser ægte modenhed. "
Éric, Théos far.

Dag 1
Så begynder det.

Dag 5
Alt er sjovt og godt

Dag 10
Jeg har det bedre

Dag 15
Vi holder ud

Dag 21
Min hud

21 historier, der hjælper dig med bedre at forstå og få styr på atopisk hud

Find vores støtteprogram og få hjælp til at anvende cremen hver dag, hvilket kan gøre det til et meget beroligende øjeblik for dit barn og for dig også.

Bouton plus

Med Prikkepuf

Eau Thermale Avène

Dermatologisk ekspertise
dedikeret til dit barns hud

Opdag Avène HydroterapicenterBouton plus

XeraCalm A.D,
pleje til tør og atopisk hud .

Testet på over 7.000 personer.
XeraCalm A.D beroliger omgående, nærer langvarigt og dæmper kløe* efter 5 dage1..

En større tube til daglig brug.

Ny
størrelse

Ny, større

400 ml

XeraCalm A.D,
sikkerhed i første række

For kun at indeholde de ingredienser, huden har brug for, og for helt at undgå behovet for konserveringsmidler, har vi udviklet en unik proces: Steril Kosmetik.

Den sørger for optimal respekt for huden og dens mikroflora.

Steril Kosmetik processen forhindrer formlen i at blive forurenet.
Kvaliteten af cremen forbliver den samme fra første til sidste brug.

*Det er ikke hensigten, at råd givet på denne side skal erstatte råd fra din læge.

1. Gennemsnitlig tid nødvendig for at pruritus forsvinder. Fase IV undersøgelse på 1.711 patienter (Frankrig, Frankrigs oversøiske departementer, regioner og territorier, og Italien) - For 75% af patienterne, der brugte XeraCalm A.D alene én eller to gange om dagen i 7 dage ved indikationen pruritisk xerose.
*Grundet tør hud.

Send by email

Løbende søgning

Login required

You must log into your Avène account to save this information.


Login or create an account

You can't post more than one comment on a product

Giv din vurdering

* Obligatoriske felter

Mine oplysninger

-Dag
-Måned
-År

Pierre Fabre Group brands:

*Obligatoriske felter

Thanks for sharing!

Your comment has been queued for review by site administrators and will be published after approval.