Termalkildevand side

Vandlaboratoriet

Vandlaboratorie

Vandlaboratoriet spiller også en vigtig rolle inden for træning og kommunikation over for alle med interesse i hydroterapi: læger, farmaceuter og patienter.

Kontrol og overvågning

Det tværfaglige forskningslaboratorium er strategisk placeret mellem Hydroterapicentret og selve produktionsanlægget og udgør den videnskabelige del af Avène-områdets forretningsvirksomhed. Vandlaboratoriet kontrollerer og overvåger konstant Avène Termalkildevands renhed og kvalitet.

Løbende forskning

Ud over sine opgaver med at kontrollere og overvåge samarbejder Vandlaboratoriet med vandeksperter og Pierre Fabre-gruppens forskningsenhed for at fremme viden om Avène Termalkildevands unikke oprindelse og egenskaber.

Selv om Avène Termalkildevand stadig mangler at røbe alle sine hemmeligheder, er de fleste blevet afsløret i løbet af de seneste 30 års forskning, udført på Avène Dermatological Laboratories - en del af Pierre Fabre gruppen - og af talrige farmakologiske og kliniske studier. Det naturligt beroligende og irritationsdæmpende Avène Termalkildevand er rigt på bestanddele, som især anbefales til den mest sensitive hud.

The brand Eau thermale Avène

Site thermal

Send by email

Løbende søgning

Login required

You must log into your Avène account to save this information.


Login or create an account

You can't post more than one comment on a product

Giv din vurdering

* Obligatoriske felter

Mine oplysninger

-Dag
-Måned
-År

Pierre Fabre Group brands:

*Obligatoriske felter

Thanks for sharing!

Your comment has been queued for review by site administrators and will be published after approval.