Eau Thermale Avène: dermatologisk ansigts- og kropspleje giver dig en hud, du trives i 

Avène-laboratoriet har specialiseret sig i dermatologiske hudplejeprodukter til ansigt og krop. Hver dag udvikler vores eksperter formler, der skånsomt beskytter og fugter sensitiv hud, takket være fordelene ved Avène Termalkildevand, der er internationalt anerkendt for sine beroligende egenskaber.                 

Vores ansigts- og kropsplejeprodukter til beroligelse af huden

Sensitiv, beskadiget eller syg hud er en reel lidelse i dagligdagen. Vi står til rådighed dag efter dag med vores ekspertise og støtte – fra huddiagnosticering til valg af de mest passende hudplejeprodukter. 

Vores eksperter arbejder utrætteligt på nye dermatologiske formler for at give din hud den komfort, den fortjener. Vores mål: at hjælpe dig med at genvinde selvtilliden og føle dig godt tilpas i din krop.

Dermatologisk ekspertise til gavn for din hud

Huden i ansigtet og på kroppen udsættes dagligt for irritationer: Uanset om det skyldes forurening, sol, vind eller en sygdom som psoriasis eller eksem, kan huden hurtigt tørre ud og miste sin smidighed. Vores forskere studerer hudens biologiske mekanismer og dens samspil med omgivelserne for at skabe effektive og sikre dermatologiske hudplejeprodukter.  

Takket være sin unikke bakteriesammensætning er Avène Termalkildevand kendt for sine beroligende og antiinflammatoriske egenskaber. Vi udvinder innovative aktive ingredienser, der er tilpasset behovene hos selv den mest sensitive hud. 

Vores engagement i samfundet og miljøet

Dermatologi er meget mere end en videnskab: Det handler først og fremmest om at støtte patienter og studere den rolle, naturen spiller i forbindelse med vores helbred. Vores engagement i samfundet og miljøet afspejles i en række initiativer: 

  • Avène Hydroterapicenter har specialiseret sig i behandling af hudlidelser. Vi byder patienter fra hele verden velkommen til hydroterapi-behandlinger.
  • Green Impact-indekset måler den miljømæssige og samfundsmæssige påvirkning af alle vores hudplejeprodukter på baggrund af 20 kriterier og giver dem en karakter fra A til D. 
  • Vores solbeskyttelsesprodukter er designet, så deres indvirkning på havets økosystem minimeres.   

Se alle vores forpligtelser

Fra samme serie

Hudpleje til ansigt og krop

Mest populære produkter

XeraCalm A.D Lipid-Replenishing Balm

XeraCalm A.D Lipid-Replenishing Balm

Nærer - Beroliger - Giver fugt - Fugter

Cicalfate+ Repairing Protective Cream

Cicalfate+ Repairing Protective Cream

Beroliger - Reparerer - Renser - Genopbygger

Cleanance Comedomed

Cleanance Comedomed

Reducerer overskydende talg - Reducerer urenheder - bumser - hudorme - Opstrammer porerne

Intense Protect SPF50+

Intense Protect SPF50+

Beskytter - Giver fugt

Hydrance AQUA-GEL

Hydrance AQUA-GEL

Opfrisker - Giver fugt

Tolérance CONTROL Cream

Tolérance CONTROL Cream

Giver fugt - Beroliger - Styrker hudbarrieren

Avène Termalkildevand Spray

Avène Termalkildevand Spray

Beroliger - Genopretter hudbarrieren

DermAbsolu DAY Defining Day Cream

DermAbsolu DAY Defining Day Cream

Genopbygger - Gør huden mere fyldig - Omdefinerer kæbelinjen

Cold Cream Hand Cream

Cold Cream Hand Cream

Innovation for sensitive huds sundhed

Innovation for sensitiv huds sundhed…

 

Hver dag innoverer vi for at tilbyde dig effektiv hudpleje til sensitiv hud uden at gå på kompromis med sikkerheden. Hver dag arbejder vi på at gøre dermatologiske fremskridt for sensitiv hud. Hver dag er Avène Termalkildevand - en unik aktiv ingrediens - til rådighed for din sensitive hud i Avène Hydroterapicenter og i vores produkter, så beroliget hud giver dig en hud, du trives i.

For en beroliget hud og et bedre liv

Dedikeret til dermatologiske fremskridt

Respekt for naturen

... Med respekt for naturen

 

Avène Termalkildevand er en gave fra naturen. Det er derfor vigtigt for os at sikre, at miljøet i Avène-les-Bains bevares og at reducere vores miljømæssige fodaftryk. Vores udvikling og vores produktion er en del af en løbende forbedringsproces. Og for at gå endnu længere igangsætter vi en bæredygtig forvaltningsplan for Avène impluvium med lokale interessenter, og sammen med organisationen Pur Projet arbejder vi på reetablering af maritime økosystemer i Indonesien.

Beskyttelse af ressourcerne i Avène-les-Bains

Dedikeret til maritime økosystemer

EN HUD DU TRIVES I

Gennem mere end 30 år

loc 2-2x

Her finder du os

Vi er her altid for dig

FIND EN FORHANDLER

Tilbage til toppen