Termalkildevand side

Miljøet omkring Avène

Miljøet omkring Avène

Den smukke landsby Avène gemmer sig i Orb-dalens bugtninger, en del af Haut-Languedoc Nationalparken mellem bjergene Espinousse og Escardorgue i det nordlige Herault. Et område med en rig kulturel og naturmæssig arv.

En fantastisk nationalpark

Haut-Languedoc Nationalparken blev grundlagt i 1976 og strækker sig over 260.000 hektarer. To-tredjedele af parken er dækket af træer og skove. Parkens vedtægter understreger bæredygtig udvikling, økonomisk såvel som kulturelt og socialt. Naturlige habitater, biodiversitet og miljøet er usædvanligt uberørt.

Et mildt og solrigt klima

Vandskillelinjen (mellem Middelhavet og Atlanterhavet) løber gennem Haut-Languedoc Nationalparken og skaber en dobbelt klimatisk indflydelse, atlantisk og mediterransk, og en usædvanlig biologisk og miljømæssig diversitet. Avène har et mildt og meget solrigt klima; den utroligt velbevarede natur er forblevet oprindelig.

Selv om Avène Termalkildevand stadig mangler at røbe alle sine hemmeligheder, er de fleste blevet afsløret i løbet af de seneste 30 års forskning, udført på Avène Dermatological Laboratories - en del af Pierre Fabre gruppen - og af talrige farmakologiske og kliniske studier. Det naturligt beroligende og irritationsdæmpende Avène Termalkildevand er rigt på bestanddele, som især anbefales til den mest sensitive hud.

The brand Eau thermale Avène

Site Thermal

Send by email

Løbende søgning

Login required

You must log into your Avène account to save this information.


Login or create an account

You can't post more than one comment on a product

Giv din vurdering

* Obligatoriske felter

Mine oplysninger

-Dag
-Måned
-År

Pierre Fabre Group brands:

*Obligatoriske felter

Thanks for sharing!

Your comment has been queued for review by site administrators and will be published after approval.