Indhold

Engagement i nul-fodaftryk

En dråbe kildevand

 

Eau Thermale Avènes nul-fodaftryk- forpligtelse*

Når du vælger Eau Thermale Avène solbeskyttelse, beskytter du din hud og respekterer samtidig naturen. På baggrund af over tredive års nyskabelse og knowhow skaber Avène Thermal Spring Laboratories hudvenlige produkter, der ikke forurener havene, og som er udviklet til at kunne tåles af de mest sensitive hudtyper. Siden 2013 har vi udviklet vores solbeskyttelsesprodukter med henblik på at minimere deres indvirkning på miljøet. Vores produkter er formuleret med et minimum af solfiltre og uden silikoner for optimal bionedbrydelighed* og reduceret miljøpåvirkning, og de opfylder altid de tre kriterier, der definerer Skin Protect Eau Thermale Avène Formulations charter: sikkerhed [...] for havene, effektivitet og tolerance.

Ingen negativ indvirkning på koraller, planteplanteplankton og dyredyreplankton. 

av_solaires_engagement_corail_1x1_v1 473X473

En første undersøgelse af koraller

I 2019 fik Eau Thermale Avène vurderet toksiciteten af sine solcremer (solfiltrene Tinosorb S, Tinosorb M, Parsol 1789, Uvasorb HEB) af Observatoire Océanologique de Banyuls-sur-Mer. Denne første undersøgelse viste, at Avènes -fsolfilterkompleks er sikkert for korallen Pocillopora Damicornis. Denne art er særlig udbredt og udgør en del af koralrevet Great Barrier Reef*.   Koralrev er kendt for at være særlig truet af solcremer og den blegende effekt, de har. Men koraller er kun ét led i kæden; de er ikke repræsentative for den maritime biodiversitet som helhed. 

*Undersøgelsen er udført med koncentrationer, som de forefindes i miljøet.

 

En yderligere undersøgelse blev foretaget af planteplanteplankton og dyredyreplankton

For at forstå cremernes indvirkning på hele det maritime økosystem besluttede Eau Thermale Avène at fortsætte undersøgelserne og evaluere filtrenes indvirkning på planktonorganismerne i bunden af fødekæden, som spiller en afgørende rolle for opretholdelsen af balancen i det maritime liv og den cyklus af elementer, der muliggør livet på jorden.  

Denne banebrydende undersøgelse* viste, at vores solcremer heller ikke har nogen indvirkning på hverken planteplanteplankton eller dyreplankton. 

*Undersøgelse udført på to repræsentative planktonmodeller med koncentrationer, som de forefindes i miljøet. 

 

av_solaires_engagement_phytoplancton-zooplancton_1x1 473X473
En dråbe kildevand

 

Eau Thermale Avènes partnerskab med Pur Projet

Siden 2016 har Eau Thermale Avène været engageret i foreningen Pur Projet, en social virksomhed, der støtter firmaer i at fokusere på klimaspørgsmål og integrere dem i deres værdikæde som led i et bæredygtigt partnerskab til genopretning og beskyttelse af maritime økosystemer i Indonesien.

Dette samfundsbaserede projekt har til formål at genopbygge beskadigede koralrev, bevare mangroveskove og forbedre lokalsamfundenes miljøpraksis, herunder genanvendelse af plastaffald. Mellem 2016 og 2018 har vores partnerskab installeret 42 strukturer og genplantet 6.120 koraller af 16 forskellige arter samt plantet 2.000 mangrovetræer. Efter 2021 er der genplantet 10.000 koraller og 6.000 mangrovetræer og indsamlet og genanvendt 81 tons affald. 

  • <span class="ezstring-field">av_solaires_oceans_engagement_actions-1_4x5_v1_473_590</span>
  • <span class="ezstring-field">av_solaires_oceans_engagement_actions-2_4x5_v1_473_590</span>
  • <span class="ezstring-field">av_solaires_oceans_engagement_actions-3_4x5_v1</span>

Eau Thermale Avènes lokale tiltag til bevarelse af havene

Overalt i verden, fra Tyrkiet og Grækenland til Brasilien, Chile og Argentina, vægter Eau Thermale Avène-brandet sine værdier for miljøbeskyttelse højt og øger med hjælp fra lokale foreninger antallet af initiativer for en bedre bevidsthed om dette vigtige emne: rens af strande, uddannelse af befolkningen og forbedring af biodiversiteten.   Siden 2020 har Eau Thermale Avène i Mo'orea, i hjertet af Stillehavet, slået sig sammen med Coral Gardeners’ teams for at udvide deres koralgenopretningsaktion internationalt og bidrage til bevarelsen af dette økosystem. Siden 2017 har organisationen genplantet flere end 14.000 koraldele forskellige steder i Mo'orea-lagunen. Her er revene ikke kun beskyttelse for den lokale fauna og flora, men også vigtig for den lokale befolkning. 

 

 

av_solaires_pur-projet_logo_1x1 473x473
Fra samme serie

VORES LØSNINGER TIL BESKYTTELSE AF VORES FREMTID

Eau Thermale Avènes hudplejeprodukter udviklet til at beskytte huden og respektere havene

Intense Protect SPF50+

Intense Protect SPF50+

Beskytter, Giver fugt

Reflexe SPF50+

Reflexe SPF50+

Beskytter

Sun Spray Kids SPF50+

Sun Spray Kids SPF50+

Beskytter

Sun Spray SPF30

Sun Spray SPF30

Beskytter

Back to top