Termalkildevand side

Beretning om Elias i Avène

Beretning om Elias i Avène

  I juni måned 2016 rejste den 2-årige Elias sammen med sin mor til Avène i Frankrig på et behandlingsophold i Avène Hydroterapicenter i 3 uger.

Selv om Avène Termalkildevand stadig mangler at røbe alle sine hemmeligheder, er de fleste blevet afsløret i løbet af de seneste 30 års forskning, udført på Avène Dermatological Laboratories - en del af Pierre Fabre gruppen - og af talrige farmakologiske og kliniske studier. Det naturligt beroligende og irritationsdæmpende Avène Termalkildevand er rigt på bestanddele, som især anbefales til den mest sensitive hud.

The brand Eau thermale Avène

EKSEM FRA GANSKE LILLE

Søvnløse nætter, desperation, hospitalsophold og en søn i mistrivsel. Protopic to gange om dagen og Elocon flere gange om ugen.

EKSEM FRA GANSKE LILLE

Det var virkeligheden for Elias og familien, fra han var omkring 8 måneder gammel, hvor han fik børneeksem på det meste af sin krop. Hænderne har været de hårdest ramte med hyppige infektioner.  

Elias i Avène

I juni måned 2016 rejste den 2-årige Elias sammen med sin mor til Avène i Frankrig på et behandlingsophold i Avène Hydroterapicenter i 3 uger. Behandlingerne tager udgangspunkt i Avène Termalkildevand, der siden 1743 har været kendt for sin effekt på hudsygdomme, herunder børneeksem.
 
Behandlingsopholdet startede hos en hudlæge, der tilså Elias og tilrettelagde et program skræddersyet til ham. Behandlingen bestod af et dagligt karbad med kildevand og efterfølgende en mere lokal behandling af hænderne, enten med lokal spray eller hvor hænderne blev indbundet i gaze vædet med kildevandet. Til slut blev hele kroppen sprayet med Termalkildevandet og efterfølgende indsmurt i Avène XeraCalm A.D Cream.

HØJE FORVENTNINGER

Familien var naturligvis fuld af forventninger, da den rejste til Frankrig og Elias' mor valgte også ved behandlingens start at stoppe brugen af Protopic og Elocon, for at se den fulde effekt af behandlingsopholdet. De blev dog oplyst allerede fra starten om, at det ikke er en mirakelkur, at man kan opleve at eksemen bliver værre under behandlingen og at en positiv effekt ofte først kan ses flere uger efter, at opholdet er afsluttet.
 
Det fik andre forældre også overbevist Elias' mor om, men samtidig også at behandlingerne virkede. Elias blev blandt andet behandlet sammen med tvillingedrenge fra Australien, der var der for tredje gang, en pige fra England, der var der for anden gang samt en pige fra USA, der også var rejst den lange vej for anden gang - fordi de alle havde oplevet en positiv effekt, der ikke kom under opholdet, men uger efter og varede måneder efter opholdets afslutning. 

 
AF STED IGEN TIL NÆSTE ÅR

Da Elias tog hjem fra opholdet sammen med sin mor, havde han stadig eksem, dog mindre end da han startede behandlingen. Huden var forandret og mere "silkeblød" end tidligere. Havde det virket?, spurgte alle, da de var kommet hjem. Men det var svært at svare på, og alle der kender til eksem, ved også hvor hurtigt gode dage kan forvandles til dårlige.
 
3 måneder efter opholdet er familien ikke længere i tvivl. Opholdet har hjulpet Elias. Han bliver muligvis aldrig helbredt og eksem bliver måske hans følgesvend hele livet. Men både Elias og familien sover nu om natten og hele dagligdagen drejer sig ikke om eksem. Han er gået fra daglig behandling af hele kroppen med både Protopic og Elocon til pletbehandling med Elocon efter behov, og det er måske er en gang om ugen.
 
Familien er nu så overbevist om, at behandlingen har hjulpet Elias, at det allerede nu er besluttet, at næste sommerferie bliver i Avène med hele familien, hvor Elias på samme tid kan gennemgå endnu en behandling.

 

Site Thermal

Send by email

Løbende søgning

Login required

You must log into your Avène account to save this information.


Login or create an account

You can't post more than one comment on a product

Giv din vurdering

* Obligatoriske felter

Mine oplysninger

-Dag
-Måned
-År

Pierre Fabre Group brands:

*Obligatoriske felter

Thanks for sharing!

Your comment has been queued for review by site administrators and will be published after approval.