Termalkildevand side

Avène Hydroterapicenter

Avène Hydroterapicent

De daglige behandlinger finder sted under dermatologisk kontrol og omfatter centrale behandlinger, der er fælles for alle patologier, samt supplerende behandlinger, der foreskrives individuelt.

Et moderne anlæg

Avène Termalkildevands berettigelse tager udgangspunkt i Avène Hydroterapicenter. Det blev indviet i 1990 og udvidet i 2004 og tilbyder en elegant arkitektur, der på perfekt vis forener sig med kildens uberørthed.

Individualiserede behandlinger

De daglige behandlinger finder sted under dermatologisk kontrol og omfatter centrale behandlinger, der er fælles for alle patologier, samt supplerende behandlinger, der foreskrives individuelt.

Hydroterapicenter

Centret er udstyret med det nyeste medicinske udstyr. Behandlingerne gennemføres under omhyggelig lægelig kontrol og bidrager i væsentligt omfang til at give Avène Termalkildevand dets gode ry. Mennesker kommer fra Europa, men også fra USA, Japan og Kina for at nyde den grønne dal og behandlingerne i centret.

Et dedikeret personale byder årligt 2.800 patienter velkommen og tilbyder effektive hydroterapi-behandlinger til voksne og børn. Hydroterapicentret kan nu glæde sig over, at anstrengelserne er blevet belønnet.
Avène Hydroteraicenter er det første hydroterapicenter, der udelukkende beskæftiger sig med dermatologi, som har modtaget en "Aquacert HACCP Thermalisme" certificering. Denne standard sikrer anerkendelse fra professionelle såvel som fra forbrugergrupper for centrets sikkerhed for kvalitet.

Herudover har Avène Hydroterapicenter udviklet informations- og uddannelsesprogrammer for at hjælpe patienterne med bedre at forstå deres sygdom og derved optimere fordelene ved behandlingen.

Selv om Avène Termalkildevand stadig mangler at røbe alle sine hemmeligheder, er de fleste blevet afsløret i løbet af de seneste 30 års forskning, udført på Avène Dermatological Laboratories - en del af Pierre Fabre gruppen - og af talrige farmakologiske og kliniske studier. Det naturligt beroligende og irritationsdæmpende Avène Termalkildevand er rigt på bestanddele, som især anbefales til den mest sensitive hud.

The brand Eau Thermale Avène

Site Thermal

Send by email

Løbende søgning

Login required

You must log into your Avène account to save this information.


Login or create an account

You can't post more than one comment on a product

Giv din vurdering

* Obligatoriske felter

Mine oplysninger

-Dag
-Måned
-År

Pierre Fabre Group brands:

*Obligatoriske felter

Thanks for sharing!

Your comment has been queued for review by site administrators and will be published after approval.