av_instit-water-laboratory-hdrvb 450x360

Vores principper

I 2018 målte vi mærkets vand- og kulstoffodaftryk for at godkende de fremskridt, der er sket og fastlægge de tiltag, der er nødvendige for fortsat at begrænse aftrykkene. Fransk produktion, biologisk nedbrydelige hudplejeprodukter og miljørigtig emballage - vi har defineret principperne for at integrere miljømæssige tiltag i udviklingen og produktionen af vores produkter.

Vand- og CO2-fodaftryk 

Vi målte vores vand- og CO2-fodaftryk i 2018. Vores samlede vandforbrug svarer til forbruget i Paris by i 20 dage 1. Forbruget af Avène Termalkildevand svarer til det årlige forbrug i 350 franske husstande 2. Dette forbrug vedrører hovedsagelig produktionen af ingredienserne og kundernes brug af vores renseprodukter. Hvad angår kulstof, svarer vores fodaftryk til udledningen fra 11.580 franskmænd om året 3. Dette forbrug kommer hovedsagelig fra emballageproduktionen. Undersøgelsen af vores vand- og CO2-fodaftryk var et udgangspunkt for at vurdere den indsats, der allerede er gjort, og identificere nye veje til at gøre yderligere fremskridt.
Datakilder: 
1 - Paris rådhus
2 - INSEE (det franske nationale institut for statistik og økonomisk forskning): forbrug på fabrikken, de termale bade, hotellet og relateret til produkterne: direkte forbrug i en hustand med 2,5 personer
3 - Planetoscope.com

AV_Institutional_Print_Post_Quarter3-2018_Production unit_High-resolution_CMJN_7

Fransk produktion

Vi sørger for at fremme fransk produktion. 35 % af vores råvarer produceres i Frankrig og 43 % i Europa 1. Vores enestående aktive ingrediens Avène Termalkildevand udspringer fra Sainte-Odile-kilden i hjertet af den regionale Haut-Languedoc naturpark i det sydvestlige Frankrig. 86 % af vores emballage er fremstillet i Frankrig og 13 % i Europa 2. Alle vores produkter fremstilles og pakkes i Frankrig, primært i Avène-les-Bains. 
Datakilder:
1 - 2019 data - Europa = Den Europæiske Union, England og Schweiz, uden for Frankrig
2 - 2019 data - Europa = Den Europæiske Union, uden for Frankrig
3 - Undtagen specifikke produkter i Couvrance-serien
 

Placeholder-188x128 D

Formler

Placeholder-188x128 D

Vi bestræber os på at anvende princippet "less is more" ved hver eneste omformulering for at reducere antallet af ingredienser i produkterne. Det betyder, at vi kun vælger det, der er nødvendigt, så produktet har den rette effekt og giver dig den rette dosis af ingredienser.
Vi ønsker at tilbyde flere og flere naturlige formler. De nye formler vil blive udviklet med et mål om at anvende mindst 85-90 % naturlige ingredienser. Vi vil sikre os, at vi gør dette uden at forringe vores vandfodaftryk væsentligt. Produktion af naturlige ingredienser kræver generelt et større forbrug af vand til dyrkning af planterne.
For alle nye hudplejeprodukter vil vi prioritere, at formlerne er biologiske nedbrydelige1 efter brug for ikke at ændre vandmiljøerne. I dag er 90 % af vores renseprodukter biologisk nedbrydelige.
Data:
1 & 2 OCDE 301B test
2- med undtagelse af specifikke produkter

AV_Institutional_Print_Post_Quarter3-2018_Production unit_High-resolution_CMJN_1

Emballage

For hvert nyt produkt sætter vi os det mål at spare materialer eller at inkorporere genbrugsmaterialer. Vores kasser og indlægssedler er fremstillet af pap fra bæredygtigt forvaltede skove, og der hvor det er muligt, fjerner vi dem. 
I 2025 vil 100 % af vores emballage være genanvendelig eller kunne genbruges i en cirkulær økonomi.
 

Back to top