A-Oxitive

Tip nr.1

Fugt, beskyttelse og en strålende hud

Er det svært at vælge den rigtige dagcreme? Har du normal til kombineret hud, virker den sensitiv eller måske er den alt for dehydreret? Eller har du det hele på én gang?

Opdag
Tip nr.2

Stop med at sammenligne dig selv med andre

Det er ikke let at føle sig selvsikker i en tid, hvor alle på de sociale medier viser en glansbilledetilværelse frem.

Opdag
Tip nr.3

Fyld op med antioxidanter og vitaminer

Som du nu ved, er antioxidanter fyldt med mange fordele for din hud. C-vitamin, E-vitamin, zink, kobber og beta-caroten hjælper med at neutralisere de frie radikaler og arbejder på at eliminere dem. På den måde reducerer de oxidativt stress.

Opdag
Tip nr.4

Tilføj en serum til dine yndlingsprodukter

I en alder af 30 kæmper huden med at stå imod over for stress, træthed og manglende søvn ... For at forbedre den kedelige kulør og de fine linjer, der er opstået, bør du vælge en ultralet serum, der straks beriger huden med aktive ingredienser, styrker hudbarrieren og målrettet virker på de første tegn på aldring.

Opdag
Tip nr.5

Start din dag med en vindende kombination af fugtgivende og beskyttende produkter A-Oxitive Serum & A-Oxitive Day

Trin 1: A-Oxitive Serum. Husk at følge den anbefalede påføringssmetode for maksimal effektivitet. 3 pump er alt, hvad du har brug for.

Opdag
Tip nr.6

Prøv ansigtsyoga : Det er hurtigt og afslappende

For at genoprette og styrke din hud, kan du foretage et par øvelser, der sætter gang i dine muskler, og gør huden mere tonet.

Opdag
Tip nr.7

Sov 7 timer om natten

Om natten regenererer huden sig 3 gange hurtigere, end den gør i løbet af dagen. Så 7 timers søvn er mere end nødvendigt for at holde din hudbarriere i topform.

Nu er det tid til at slukke for Netflix.

Opdag
Tip nr.8

Undgå trætte øjne med skræddersyet øjenpleje

"Var du ude hele natten?" "Du ser syg ud - er du okay?"
Er du også træt af bemærkninger om dine trætte øjne?
Vi har løsningen til dig.

Opdag
Tip nr.9

Hold øje med, hvad du spiser

”Du er, hvad du spiser.” Din kost afspejler, hvordan din hud trives. For mange fedtsyrer og ikke nok mineraler kan påvirke din hud negativt.

Opdag
Tip nr.10

Det skal du vide om oxidativt stress

Hvad er oxidativt stress? Det er et resultat af frie radikaler genereret af flere eksterne faktorer såsom stress, forurening og sollys, der beskadiger hudceller og fremskynder aldring af huden. Dette er grunden til, at huden ser grå og kedelig ud, og at de første tegn på aldring fremkommer.

Opdag
Tip nr.11

Spring ikke rens over. Rens er den halve pleje.

Hvis huden ikke renses ordentligt, fremskynder det hudens aldringsproces. Når du bor i byen ophobes der forureningspartikler i huden, og den har derfor svært ved at regenerere sig selv om natten. For at stoppe denne onde cirkel skal du have de rigtige vaner.

Opdag
Tip nr.12

Giv din hud en blid og skånsom ansigtspeeling

Det er tid til eksfoliering for at forbedre din glød. Forurening og skiftende sæsoner og vejrforhold har en effekt på din huds udstråling. Hvad er løsningen? A-OXitive Night. Men hvad gør en peelingcreme helt præcist?

Opdag
Tip nr.13

Din aftenrutine er særlig vigtig, når du skal forbedre din huds glød.

Når du er kommet i trediverne, er det tid til at give din hud den aftenrutine, som den fortjener. Om aftenen skal du vælge et multifunktions-produkt fyldt med ProVitaminer - perfekt til at forbedre hudens glød, gøre hudens tekstur mere fin og udglatte linjerne.

Opdag
Tip nr.14

Bliv ekspert i dine biologiske rytmer

Begrebet kronobiologi er læren om kroppens biologiske rytmer. Hvis du kender dine biologiske rytmer kan du imødekomme hudens behov på det rette tidspunkt. Huden følger en 24-timers døgnrytme opdelt i fire faser: når du vågner op, dagtimerne, aftenen og natten.

Opdag
Tip nr.15

Elsk og accepter dig selv, som du er

”Lille spejl på væggen der, hvem er skønnest i landet her?” Måske er det dig? Og hvorfor skulle det ikke være dig? Der er en kløft så stor som Grand Canyon mellem dit spejlbillede og måden, du opfatter dig selv på.

Opdag
Tip nr.16

Tag en time-out i ny og næ

Hvordan gør hun det? En perfekt hud, en gylden solbrun hudfarve og de tonede ben … For ikke at nævne det 5-stjernede hotel og hendes kæreste, der ligner Jon Snow. Svaret er:
Hvorfor ikke bare logge af?

Opdag
Tip nr.17

Rens din hud som en professionel

Hvorfor ikke gå skridtet videre? Det er tid til at optimere din hudplejerutine og vælge et ekffektivt renseprodukt! Renseprodukter eliminerer urenheder, reducerer overskydende talg, og gør din hud klar til plejeprodukter.

Opdag
Tip nr.18

Smil!

Den bedste kur mod dårlig stemning, problemer og bekymringer er vores grin og latter, som fungerer som et sandt ungdomselixir. Den rigtige dosis? Mindst tre minutter, tre gange om dagen.

Opdag
Tip nr.19

Stå fast ved dine valg

Det er tid til at fokusere på det essentielle. Der er for mange unødvendige ting omkring dig. Du kender ikke engang halvdelen af dine Facebook-venner. Derudover lægger du for meget vægt på, hvad andre synes om dig. Men nu er det tid til at smide alt det ud af vinduet. Lidt efter lidt bør du bruge din tid på ting, der virkelig tæller.

Opdag
Tip nr.20

Udøv mindful meditation i 10 minutter om dagen

Sid med benene over kors og med hovedet og ryggen i en ret position. Hvil dine hænder på dine knæ med håndfladerne op, og træk derefter vejret med en dyb indåndning. Det er tid til at fokusere på dig selv. Tag dig tid til 10 minutters meditation hver dag.

Opdag
Tip nr.21

Det her bør du vide om retinaldehyd

Retinaldehyd er et molekyle, der minimerer og forsinker alderstegn.

Opdag
Tip nr.22

Brug et produkt der beskytter mod UV-stråler og forureningspartikler året rundt

Det er efterhånden almen viden, at UV-stråler kan forårsage betydelig skade på huden. Huden bliver tør og dehydreret, aldringsprocessen accelereres, og risikoen for at blive ramt af andre kræftformer bliver større... Derfor er det vigtigt, at du bruger et hudplejeprodukt med SPF hele året rundt.

Opdag
Tip nr.23

Prøv shiitake-svampen

I Asien betragtes shiitake-svampen som et rent "livseliksir". Dette skyldes, at shiitake er rig på D- og B-vitamin, som forstærker kroppens immunsystem. Rå eller kogt (hvilket tilsyneladende fordobler fordelene) hjælper shiitake med at forbedre væksten af sunde, elastiske celler.

Opdag
Tip nr.24

Beskyt og giv din hud fugt med en ny skønhedsrutine

Men ren fugt er ikke nok... I en tid hvor den globale opvarmning er i centrum og skiftende vejr og forurening har en reel indvirkning på din huds kvalitet, er det vigtigt at have effektive aktivstoffer i din hudpleje, der beskytter din hud i byen.

Opdag
Tip nr.25

Husk, at intet er umuligt

Hvad vil du fortælle dine børn, når de siger, at de drømmer om at blive den nye Harry Styles eller Ariana Grande? Du vil fortælle dem, at deres drømme kan gå i opfyldelse.

Opdag
Tip nr.26

Drik 2 liter vand om dagen

Kender du den kedelige hudtone, der møder dig i spejlet om morgenen efter en vild fest, alt for godt? I en alder af 30 sætter festlige nætter sit præg af huden. Mørke rander, en grå hudtone og markerede træk er en beklagelig påmindelse om gårsdagens mojitoer.

Opdag
Tip nr.27

Exfolier din hud regelmæssigt - men forsigtigt

I en alder af 30 ved vi efterhånden, hvor vigtigt det er at rense sin hud. Gerne morgen og aften hvor makeup og overskydende snavs skal fjernes fra ansigt og hals. Men at overdrive sin renserutine kan også kan fremme irritation af huden.

Opdag
Tip nr.28

Kom i gang…

I 2014 afslørede en canadisk undersøgelse, at atleter over 40 havde hud, der var 10 til 20 gange "yngre" end folk, der ikke dyrkede sport. Og hvad var grunden? Fysisk træning. Måske det nu kan motivere dig til at finde løbeskoene frem?

Opdag
Tip nr.29

Tænk på dig selv (for en gangs skyld)

Hvad nu, hvis at du begyndte at prioritere dig selv lidt mere? Efter al den tid, du har brugt på at arrangere surprise fødselsdagsfest for din søster, tage din nevø med i Tivoli, hjælpe dine venner med at flytte...

Opdag
Tip nr.30

Tag en lufter

Hvorfor ikke tage en forfriskende pause? For at genvinde en strålende og mere tonet hud fri for skadelige stoffer, kan en gåtur i den friske luft varmt anbefales.

Opdag

Glow Now

"I går var jeg i tyverne…" sang Aznavour

Jeg fylder 3o år i dag. En utrolig tid. En utrolig tid

Fornuftens alder - hvor man bør være moden, som nogle siger.
Under pres fra alle sider.
Værre end inde i en ubåd, der udforsker resterne af Titanic.
Måden folk ser dig på, vurderer dig, og hvordan du skal opføre dig og en hel række spørgsmål :
"Hvornår skal du have børn?"
"Flytter du virkelig tilbage hos dine forældre?"
"Hvad? Er I ikke gift endnu?"
"Er du ikke skrækslagen over, at du stadig er single?"

Helt modsat, vil jeg i trediverne gerne være fri

Fri til at følge min egen vej - til at få min stemme hørt.
Jeg vil følge mine drømme, mine ønsker, være mig selv.
Jeg er 30 år gammel.

Den bedste alder efter min mening.
30 år gammel!

Den bedste alder efter min mening.
30 år gammel!

A-Oxitive

Protéger • Lisser • Hydrater
Le matin

24 timers fugt

A-Oxitive
Serum

Let og lækker tekstur, der hjælper huden med at beskytte sig selv mod oxidativt stress. og påvirkninger ude fra. Anvendes i ansigtet, på halsen og brystpartiet. De første linjer og rynker reduceres, og hudfarven bliver frisk og mere strålende.

Svarer til 15%(1) ren C-vitamin

(1) In-vitro-test på rekonstrueret epidermis, evaluering af SOD efter påføring af A-Oxitive Serum.

A-OXitive
Day

Den friske og fugtgivende creme-gel-tekstur fungerer som en barriere mod forurening uden, at det går udover komforten. Efter anvendelse ser huden mere strålende ud, og de første rynker og fine linjer mindskes. Hudteksturen bliver mere ensartet.

Anti-forurenings
barriere-effekt
-69%(1)

(1) In-vitro-test på hudeksplanter, påføring af A-Oxitive Day og forurenende stoffer (PM2.5 og 10).

Beskyttende antioxidanter

Provitamin C Ascorbyl glucosid Provitamin E Pre-tocopheryl

Beskytter huden mod oxidativt stress
og forureningspartikler, som huden dagligt udsættes for.

Lær mere >
Détoxifier • Lisser • Raviver
Le soir

A-OXitive
Night

Den silkebløde tekstur omsvøber huden med en udglattede fornemmelse uden at fedte. Denne daglige parfumefri natcreme med en exfolierende virkning* beskytter forsigtigt mod de første synlige tegn på aldring og minimerer skaderne forårsaget af oxidativt stress.

Svarer til 3 sessioner(3) med peeling

(3) Sammenlignende klinisk undersøgelse under dermatologisk kontrol - 56 forsøgspersoner - 1 daglig anvendelse af A-OXitive Night om natten i 8 uger op imod 2 peeling sessioner med glykolisk (20% / 50% / 70%).

A-OXitive
Eyes

Denne opfriskende øjencreme giver øjenomgivelserne et synligt forfrisket look om morgenen. Dag efter dag udglattes rynker og fine linjer, og øjenomgivelserne efterlades udglattede og mere strålende.
Parfumefri.

Udstråling +57,7%(4)

(4) Klinisk undersøgelse efter skalaangivelse - 42 emner - 1 daglig anvendelse af A-OXitive Eyes om aftenen i 28 dage.
 

Genopbyggende pleje

Provitamin E Pre-tocopheryl Retinaldehyd

Forsinker de første tegn på alder og forfiner hudens struktur.

Læs mere >

#GlowNow

30 tips & emner

Nyheder, tips og mantraer til alle, der vil få mest ud af livet i trediverne og sige fra ved pres fra omverdenen.

Tip nr.1

Fugt, beskyttelse og en strålende hud

Er det svært at vælge den rigtige dagcreme? Har du normal til kombineret hud, virker den sensitiv eller måske er den alt for dehydreret? Eller har du det hele på én gang? I 30 år har din hud konstant udviklet sig. Nogle gange kan den være alt for tør - andre gange for skinnende. Sol, stress og forurening påvirker din hud negativt. Der er mange faktorer, som har en indflydelse på din hud. Faktorer, der nu resulterer i de første synlige alderstegn såsom en kedelig hudtone, tørhedslinjer og udtryksrynker.
For at behandle disse udfordringer, skal du starte med en udglattende creme, der beskytter mod eksterne påvirkninger. A-OXitive Day har en fugtgivende tekstur, der synligt reducerer de første alderstegn - og beriget med perlemor, der giver huden glød.

#GlowNow
Tip nr.2

Stop med at sammenligne dig selv med andre

Det er ikke let at føle sig selvsikker i en tid, hvor alle på de sociale medier viser en glansbilledetilværelse frem. Du ender med at føle dig mindre kreativ, mindre smuk, mindre morsom, mindre intelligent, mindre heldig: Mindre, mindre, mindre af al ting, og det er ikke særlig fedt.
Sandheden er, at der ikke kun er én model for succes, én måde at leve sit liv på eller én enkelt dagsorden for alle kvinder- uanset om de er 30 eller ej. Du er den eneste person, der kan sammensætte din egen opskrift på succes. Vi bevæger os ikke alle i samme rytme, eller er på vej det samme sted. Hvis du ikke er boligejer, gift eller chef i en alder af 30, betyder det ikke, at dit liv er mindre vellykket end en andens. Det betyder bare, at du har taget andre valg.
Så stop med at sammenligne dig selv med andre, og vær sikker på, hvem du er og de valg, du har taget. At du konstant ser på, hvad alle andre laver, hjælper ikke dig til at vokse. Bekymre dig ikke om, hvad andre går og laver. Afklar dine egne intentioner og mål, og arbejd derefter mod noget, der er meningsfuldt for dig. Den eneste person, du skal sammenligne dig med, er den person, du var i går.

#GlowNow
Tip nr.3

Fyld op med antioxidanter og vitaminer

Som du nu ved, er antioxidanter fyldt med mange fordele for din hud. C-vitamin, E-vitamin, zink, kobber og beta-karoten hjælper med at neutralisere de frie radikaler og arbejder på at eliminere dem. På den måde reducerer de oxidativt stress. Du beskyttes mod alderstegn, hudens kvalitets forbedres og fine linjer minimeres.
Vær dog forsigtig med ikke at forstyrre kroppens naturlige balance. I høje doser kan antioxidanter fungere som pro-oxidanter. Selvom de kan neutralisere frie radikaler, skal et hvis niveau af oxidation opretholdes. Hvis man kommer længere end dette niveau, bliver molekylerne til pro-oxidanter, der forstyrrer energiproduktion og vævsrespiration.
Avène lancerer en serie af produkter rig på ProVitaminer, dvs. vitaminer i form af forstadier, der frigives så snart huden har behov for det.

#GlowNow
Tip nr.4

Tilføj en serum til dine yndlingsprodukter

I en alder af 30 kæmper huden med at stå imod over for stress, træthed og manglende søvn ... For at forbedre den kedelige kulør og de fine linjer, der er opstået, bør du vælge en ultralet serum, der straks beriger huden med aktive ingredienser, styrker hudbarrieren og målrettet virker på de første tegn på aldring.
Anvend A-OXitive Serum med beskyttende antioxidanter, der hjælper med at bekæmpe oxidativt stress og skader af huden som følge af forurening. Den er rig på fugtgivende molekyler, så formuleringen genfugter din hud i løbet af dagen. Resultat: En velfugtet og strålende hud beskyttet mod forureningspartikler.

#GlowNow
Tip nr.5

Start din dag med en vindende kombination af fugtgivende og beskyttende produkter A-Oxitive Serum & A-Oxitive Day

Trin 1: A-Oxitive Serum. Husk at følge den anbefalede påføringssmetode for maksimal effektivitet. 3 pump er alt, hvad du har brug for. Påfør serum på ansigtet og halsen. Dup forsigtigt med fingerspidserne og afslut med opadgående, udglattende bevægelser. Med dette trin stimulerer du mikrocirkulation og styrker din hudbarriere mod daglig oxidativt stress.
Trin 2: Påfør A-Oxitive Day. Anvend den i to trin. Fordel først produktet på huden. Brug derefter sugekopmetoden, hvor du placerer dine håndflader på huden, slipper og gentager, mens du langsomt arbejder dig op mod panden. Din hud vil blive mere smidig og se mere tonet ud.

#GlowNow
Tip nr.6

Prøv ansigtsyoga: Det er hurtigt og afslappende

For at genoprette og styrke din hud, kan du foretage et par øvelser, der sætter gang i dine muskler, og gør huden mere tonet.
Bevægelserne er lette, og resultaterne er synlige. Hver dag i to minutter bør du rette din fokus mod områder i dit ansigt, som du bruger meget, og hvor udtryksrynker er begyndt at vise sig. Dette kan for eksempel være smilerynker, læbelinjer og panderynker. Ansigtsyoga hjælper dig med at afslappe alle fokuszonerne.
Et eksempel på, hvordan man kan mindske smilerynker: Kig opad og træk tindingerne tilbage mod ørerne med dine fingerspidser. Hold positionen og luk dine øjne i 15 sekunder. Dette er en fremragende better-aging øvelse til jer, der kan lide at smile.
For at minimere de fine linjer omkring læberne kan du lave en fiskelignende trutmund med munden. Placer to fingre på dine læber og pust dine kinder så meget op som muligt i 15 sekunder. Sug derefter dine kinder ind mellem dine tænder så meget, som du kan, således at du ligner en fisk. Alt dette gøres med øjnene vidt åbne. Øvelsen hjælper med at tone musklerne i bunden af ​​dit ansigt og udglatte dine rynker og fine linjer.

#GlowNow
Tip nr.7

Sov 7 timer om natten

Om natten regenererer huden sig 3 gange hurtigere, end den gør i løbet af dagen. Så 7 timers søvn er mere end nødvendigt for at holde din hudbarriere i topform. Nu er det tid til at slukke for Netflix.
I henhold til princippet om hudkronobiologi starter din hud et nyt aktivitetssystem om natten - afhængigt af dets biologiske ur. Det er her, hvor huden øger sin produktion af kollagen og blodgennemstrømning. Cellefornyelsen når sit højdepunkt. Ved at respektere denne kvote vågner du op med en glødende og udhvilet kulør. Sig farvel til mørke rander, en uregelmæssig hudtekstur og en kedelig hudtone. Ingen tegn på aldring her.

#GlowNow
Tip nr.8

Undgå trætte øjne med skræddersyet øjenpleje

"Var du ude hele natten?" "Du ser syg ud - er du okay?" Er du også træt af bemærkninger om dine trætte øjne? Vi har løsningen til dig.
Hvis du i en alder af 30 ikke har en sund livsstil, vil du ende med at betale prisen for det. Det er ingen overraskelse, at det kan ses på huden først. Så hvorfor ikke forbedre dine øjenomgivelsers udseende med et udglattende plejeprodukt, der indeholder #BetterAge aktive ingredienser? De beroligende og fugtgivende ingredienser opfrisker dine øjenomgivelser, så du ser mere veludhvilet ud.
Øjenkonturen er særlig sensitiv. Huden omkring øjnene er meget tynd. Faktisk er dens hydrolipidiske film næsten ikke-eksisterende. Det betyder, at huden er mindre beskyttet og mere sårbar over for eksterne faktorer. Derudover er huden i konstant bevægelse rundt om øjnene. Derfor skal området forkæles ekstra meget med effektiv pleje, så dine øjne igen stråler af overskud.

#GlowNow
Tip nr.9

Hold øje med, hvad du spiser

”Du er, hvad du spiser.” Din kost afspejler, hvordan din hud trives. For mange fedtsyrer og ikke nok mineraler kan påvirke din hud negativt. Vælg derfor en afbalanceret kost og fokuser på måltider fyldt med stærke antioxidanter.
Målet: En hud der kan modstå ydre påvirkninger og oxidativt stress. Effektive råvarer, der booster din hud: Artiskokker, bønner, æbler, brombær, goji-bær, jordbær, druer og pekannødder ... Hvorfor ikke nyde en frugtsalat til frokost i dag?

#GlowNow
Tip nr.10

Det skal du vide om oxidativt stress

Hvad er oxidativt stress? Det er et resultat af frie radikaler genereret af flere eksterne faktorer såsom stress, forurening og sollys, der beskadiger hudceller og fremskynder aldring af huden. Oxidativt stress kan være grunden til, at huden ser grå og kedelig ud, og at de første fine linjer fremkommer.
Løsningen for at bekæmpe oxidativt stress er antioxidanter! Påmindelse: antioxidanter er lige så vigtige i din kost som i din hudpleje. Det er det eneste, der er i stand til at fange frie radikaler, som er reaktive molekyler, der angriber proteiner, fedtsyrer og DNA i dine celler. De hjælper med at bekæmpe oxidationsfænomenet og beskytter din hud.
Den mest kendte antioxidant af alle er C-vitamin. Det er den mest fremkommende antioxidantmolekyle i huden. Dens virkning er synergisk, når den kombineres med E-vitamin.
A-Oxitive Day er beriget med en kombination af ProVitamin C og ProVitamin E, der tilsammen skaber den optimale formulering, der synligt forbedrer hudkvaliteten.

#GlowNow
Tip nr.11

Spring ikke rens over. Rens er den halve pleje.

Hvis huden ikke renses ordentligt, fremskynder det hudens aldringsproces. Når du bor i byen ophobes der forureningspartikler i huden, og den har derfor svært ved at regenerere sig selv om natten. For at stoppe denne onde cirkel skal du have de rigtige vaner. Prøv evt. dobbeltrensning om aftenen. Supplér en rensegel eller rensemousse med Micellar Lotion, så alle spor af snavs, fedt og forureningspartikler, der har hobbet sig op i løbet af dagen fjernes.

#GlowNow
Tip nr.12

Giv din hud en blid og skånsom ansigtspeeling

Det er tid til eksfoliering for at forbedre din glød. Forurening og skiftende sæsoner og vejrforhold har en effekt på din huds udstråling. Hvad er løsningen? A-OXitive Night. Men hvad gør en peelingcreme helt præcist?
A-OXitive Night genopretter og detoxer din hud. Påfør den hver aften før du går i seng (glem ikke din hals og brystparti). Din hudtone vil se mere jævn ud, fordi huden forfines ved blid eksfoliering. Egenskaberne vil beskytte dig mod de første tegn på aldring og eksterne faktorer, der kommer.

#GlowNow
Tip nr.13

Din aftenrutine er særlig vigtig, når du skal forbedre din huds glød.

Når du er kommet i trediverne, er det tid til at give din hud den aftenrutine, som den fortjener. Om aftenen skal du vælge et multifunktions-produkt fyldt med ProVitaminer - perfekt til at forbedre hudens glød, gøre hudens tekstur mere fin og udglatte linjerne. A-OXitive Night, som er tilpasset alle hudtyper, er et fremragende #BetterAge produkt, der gør huden mere ensartet og minimerer udtryksrynker.
Aftenrutinen er også det perfekte tidspunkt til at give dine øjenomgivelser ekstra pleje med A-OXitive Eyes. Den lysner øjnene op og giver et løft til de trætte øjne.

#GlowNow
Tip nr.14

Bliv ekspert i dine biologiske rytmer

Begrebet kronobiologi er læren om kroppens biologiske rytmer. Hvis du kender dine biologiske rytmer kan du imødekomme hudens behov på det rette tidspunkt. Huden følger en 24-timers døgnrytme opdelt i fire faser: når du vågner op, dagtimerne, aftenen og natten.
Når du vågner op: huden mangler fugt, hvorfor der kan fremkomme rødme og irritationer. Den har brug for beskyttelse.
Dagtimerne: hudens hydreringsniveau stiger, og talg når sit højdepunkt. Resultatet? Skinnende hud...
Om aftenen: hudtonen er grå og kedelig. Forureningspartikler har sat sine spor på huden, som derfor skal renses.
Om natten: det er tid til fornyelse. Huden er klar til at modtage de aktive ingredienser, den har brug for.
Alle produkter i A-Oxitive serien passer til de forskellige stadier i dine biologiske rytmer. I din morgenrutine kan du anvende ​​A-Oxitive Serum som beskytter din hud. Herefter kan du anvende A-Oxitive Day, som giver din hud den fugt, som den har brug for i dagstimerne. Om aftenen kan du efter rens anvende A-Oxitive Night som fornyer huden og bekæmper alderstegn.

#GlowNow
Tip nr.15

Elsk og accepter dig selv, som du er

”Lille spejl på væggen der, hvem er skønnest i landet her?” Måske er det dig? Og hvorfor skulle det ikke være dig? Der er et hul så stort som Grand Canyon mellem dit spejlbillede og måden, du opfatter dig selv på.
Du ved, at du er for hård mod dig selv. Hvor mange gange har folk ikke gentaget: ”Jeg elsker din nye frisure” eller ”den kjole klæder dig virkelig godt” eller "hvor ser du godt ud i dag”? Hvorfor ikke fokusere på det positive og sætte pris på det? Hvis kvinder kunne forvandles til Beyoncé ved blot at knipse med fingrene, ville du vide det. Men dette er ikke tilfældet. Moder natur har besluttet, at du skal være, som du er: En lav og charmerende brunette eller en høj og bedårende blondine. Det er tid til at acceptere dig selv, at fokusere på dine kvaliteter og stole på dig selv. Måske du allerede har hørt om selvrealisering og spirituel tilfredstillelse? Følelsen af ​​total personlig præstation? Den gode nyhed er, at det er dét, du skal sigte mod nu. Vent og se, det hele kommer til at gå rigtig godt.

#GlowNow
Tip nr.16

Tag en time-out i ny og næ

Hvordan gør hun det? En perfekt hud, en gylden solbrun hudfarve og de tonede ben … For ikke at nævne det 5-stjernede hotel og hendes kæreste, der ligner Jon Snow. Svaret er: Hvorfor ikke bare logge af?
Hvis denne flotte Instagram-kendis suser fra ø til ø og nipper til kokosvand, er det godt for hende. Stop med at sammenligne dig selv med redigerede firkanter på Instagram. Træk stikket og læg telefonen fra dig. Du skal først og fremmest tænke på din egen lykke – ikke bekymre dig om andres hverdag, som i virkelighed nok ikke ser ud som på deres Instagram feed. Har du tænkt over at tilbringe tid med dine kære, dem som betyder noget for dig og dem, du holder af? Savner du dem ikke? Kig dig omkring og se, hvad der betyder noget for dig, og hvad der gør dig glad. Fokuser på de enkle og essentielle ting i livet (IRL!). Det vil være godt for dig at gå glip af nogle opslag og ikke tjekke din indbakke i et stykke tid.
Det vil også være godt for dig at bryde afhængigheden. Så slå det fra. Sig nej til dårlige vaner og unødvendige ting som stresser dig.

#GlowNow
Tip nr.17

Rens din hud som en professionel

Hvorfor ikke gå skridtet videre? Det er tid til at optimere din hudplejerutine og vælge et effektivt renseprodukt! Renseprodukter eliminerer urenheder, reducerer overskydende talg, og gør din hud klar til plejeprodukter. Start med en rensegel eller rensemousse. Vask ansigtet efterfølgende.
Hvis du bruger meget makeup, kan du dobbeltrense med Micellar Lotion. Du skal bare komme det på en vatrondel og fjerne de sidste spor af makeup med lette cirkulære bevægelser. Din hud vil være ren og klar til dine plejeprodukter.

#GlowNow
Tip nr.18

Smil!

Den bedste kur mod dårlig stemning, problemer og bekymringer er vores grin og latter, som fungerer som et sandt ungdomselixir. Den rigtige dosis? Mindst tre minutter, tre gange om dagen. Se en komedie, det seneste show af din favorit stand-up komiker eller måske fjollede videoer af katte på YouTube. Uanset hvad du vælger, så sørg for at grine. Dette vil få din hud til at gløde og tilskynde oxygenering af celler ved at stimulere membranen og øge mængden af luft, der indåndes af lungerne. Fremragende til at fjerne giftstoffer, der sidder dybt inde i alveolerne.

#GlowNow
Tip nr.19

Stå fast ved dine valg

Det er tid til at fokusere på det essentielle. Der er for mange unødvendige ting omkring dig. Du kender ikke engang halvdelen af dine Facebook-venner. Derudover lægger du for meget vægt på, hvad andre synes om dig. Men nu er det tid til at smide alt det ud af vinduet. Lidt efter lidt bør du bruge din tid på ting, der virkelig tæller.
Tag en pause fra squats og udstrækningsøvelser (som du skal tvinge dig selv til) og prøv at sy (noget som du måske har villet gøre alt for længe men ikke har haft tid til eller prioriteret). Syning er måske den foretrukne aktivitet hos din gamle tante Jeanine, men hvem går op i det? Din tante Jeanine har det for fedt. Sæt en stopper for negative tanker og for alt det, der holder dig tilbage. Ryd op i dit sind og dit liv. Det er dig, der har taget beslutningen, så det er bestemt det rigtige valg.

#GlowNow
Tip nr.20

Udøv mindful meditation i 10 minutter om dagen

Sid med benene over kors og med hovedet og ryggen i en ret position. Hvil dine hænder på dine knæ med håndfladerne op, og træk derefter vejret med en dyb indåndning. Det er tid til at fokusere på dig selv. Tag dig tid til 10 minutters meditation hver dag. Denne praksis, der er kendt for sine mange fordele, hjælper også med at styrke din hud.
Først og fremmest tilskynder meditering til afslapning og reducerer derfor stress. Du bliver mere fortrolig med din krop og dens behov, og du giver slip. Men det er ikke alt. Du øger også dit immunsystem, reducerer produktionen af frie radikaler og tilskynder fornyelse af væv. Din hud og dit sind styrkes. Klar til at tage udfordringen op?

#GlowNow
Tip nr.21

Det her bør du vide om retinaldehyd

Retinaldehyd er et molekyle, der minimerer og forsinker alderstegn.
Retinaldehyd giver to fordele: det omdannes direkte til retinsyre ved kontakt med huden takket være dets kontrollerede frigivelse. Med andre ord har det #BetterAge egenskaber og kan stimulere hudens elastinsyntese og bekæmpe aldring af hud. Alt dette uden at forårsage irritationer.
Sammen med ProVitamin E skaber det et fornyelseskompleks, der forsinker de første tegn på aldring og forfiner hudens tekstur. Disse forskønnende egenskaber fås i A-Oxitive Night og i A-Oxitive Eyes.

#GlowNow
Tip nr.22

Brug et produkt der beskytter mod UV-stråler og forureningspartikler året rundt

Det er efterhånden almen viden, at UV-stråler kan forårsage betydelig skade af huden. Huden bliver tør og dehydreret, aldringsprocessen accelereres, og risikoen for at blive ramt af andre kræftformer bliver større. Derfor er det vigtigt, at du bruger et hudplejeprodukt med SPF hele året rundt.
For at hjælpe dig, foreslår Avène dermatologiske laboratorier at bruge solcremen B-Protect med SPF 50+. Dette er en 3-i-1-formel, der beskytter mod UV-stråler og forureningspartikler samtidig med, at huden får en sund og naturlig glød. Når vi opholder os i solen, bliver vi udsat for både UVB- og UVA-stråler. UVB-stråler er dem, som varmer din hud og hovedsageligt stikker frem om sommeren. UVA-stråler er dem, vi ikke kan mærke, og alligevel er det dem, som er de farligste. UVA-stråler findes året rundt, også på overskyede dage. Derfor er det vigtigt at anvende solbeskyttelse som B-Protect SPF 50+ hver dag. Solcremen kamuflerer små ujævnheder og fungerer som et beskyttende skjold mod fotoaldring.

#GlowNow
Tip nr.23

Prøv shiitake-svampen

I Asien betragtes shiitake-svampen som et rent "livseliksir". Dette skyldes, at shiitake er rig på D- og B-vitamin, som forstærker kroppens immunsystem. Rå eller kogt (hvilket tilsyneladende fordobler fordelene) hjælper shiitake med at forbedre væksten af sunde, elastiske celler. Med andre ord er den et reelt og komplet detoxmiddel i sig selv. Derudover, som en bonus, er denne asiatiske svamp også god som et naturligt antiinflammatorisk middel. Et godt våben mod akne, eksem og endda herpes. Kort sagt, et naturligt skjold, der får dig til at gløde - også selvom du ikke udtaler det korrekt.

#GlowNow
Tip nr.24

Beskyt og giv din hud fugt med en ny skønhedsrutine

Men ren fugt er ikke nok... I en tid hvor den globale opvarmning er i centrum og skiftende vejr og forurening har en reel indvirkning på din huds kvalitet, er det vigtigt at have effektive aktivstoffer i din hudpleje, der beskytter din hud i byen.
Om morgenen hjælper A-OXitive Serum og A-Oxitive Day med at bekæmpe oxidativt stress og genvinde gløden i din hud. Kombinér produkterne for mere effektivitet. Om aftenen har din hud brug for aktivstoffer, der kan eksfoliere, detoxe og genopbygge din hud. Anvend A-Oxitive Night og A-Oxitive Eyes og se frem til strålende hud.

#GlowNow
Tip nr.25

Husk, at intet er umuligt

Hvad vil du fortælle dine børn, når de siger, at de drømmer om at blive den nye Harry Styles eller Ariana Grande? Du vil fortælle dem, at deres drømme kan gå i opfyldelse. Selvom det måske kan synes utænkeligt i dag, fortjener du at udleve dine vildeste drømme (og det samme gør din fremtidige børn). Det er det, du vil have, så hvorfor ikke gå efter det? Giv det hele armen. Du lever kun en gang, og du har trods alt flere årtier foran dig. Stop med at opbygge dine egne barrierer. De findes ikke. Andre har fået succes, så hvorfor skulle det ikke også ske for dig? Du er heldig, idet du selv kan bestemme, hvordan dit liv skal være. Få muligheder til at ske; lad dem ikke slippe væk. Så lad os starte forfra: Hvad vil du være, når du bliver voksen?

#GlowNow
Tip nr.26

Drik 2 liter vand om dagen

Kender du den kedelige hudtone, der møder dig i spejlet om morgenen efter en vild fest, alt for godt? I en alder af 30 sætter festlige nætter sit præg af huden. Mørke rander, en grå hudtone og markerede træk er en beklagelig påmindelse om gårsdagens mojitoer.
For at genvinde den strålende hudtone, du havde, da du var 20, skal du skære ned på alkoholiske drikke, som får dig til at danse til J-Lo's rytmer. Begynd i stedet med at drikke 2 liter vand om dagen, da huden også har brug for fugt inde fra. Din krop består nemlig af 60% vand og din hud 30% (hvilket er en hel del).
På denne måde hjælper du med at forbedre hudens celler, elasticitet og smidighed - og med det følger også en mere strålende glød. Desuden hjælper det dig med at respektere din søvncyklus og til at vågne op med en frisk hud. Tip? Husk: Der er også vand i te, kaffe, frugt, supper og endda yoghurt.

#GlowNow
Tip nr.27

Exfolier din hud regelmæssigt men forsigtigt

I en alder af 30 ved vi efterhånden, hvor vigtigt det er at rense sin hud. Gerne morgen og aften hvor makeup og overskydende snavs skal fjernes fra ansigt og hals. Men at overdrive sin renserutine kan også kan fremme irritation af huden. For at rense epidermis, som er hudens øverste lag, for døde hudceller og opbyggede urenheder, skal du bruge en scrub max to gange om ugen. Massér din hud med cirkulære bevægelser, undgå øjenkonturen, og du vil straks have en hudtone, der stråler.
Men overdriv ikke. Hvis du eksfolierer dit ansigt for ofte, svækker det faktisk din huds barriererefunktion, skaber overskydende talg som en form for forsvarsmekanisme, og kan endda forårsage et akneudbrud. Så skrub ikke ansigtet alt for meget.
Det er klart, at du altid skal forkæle din hud med en masse fugt. Men hvis du eksfolierer din hud, og derefter glemmer at booste huden med fugtgivende cremer, er det et no-go. Når din hud er blevet renset i dybden, har den nemmere ved at optage alle de aktive ingredienser, den har brug for.

#GlowNow
Tip nr.28

Kom i gang…

I 2014 afslørede en canadisk undersøgelse, at atleter over 40 havde hud, der var 10 til 20 gange "yngre" end folk, der ikke dyrkede sport. Og hvad var grunden? Fysisk træning. Måske det nu kan motivere dig til at finde løbeskoene frem?
At gå 30 minutter om dagen giver din hud markante fordele. Ved at aktivere din blodcirkulation renser du din krop og fjerner toksiner. Du reducerer også stress og forbedrer din søvn. Resultatet? En hud der fremstår mere glødende, udhvilet og fri for skadelige stoffer. Så har du besluttet dig for at bruge motion som en del af din anti-age rutine?

#GlowNow
Tip nr.29

Tænk på dig selv (for en gangs skyld)

Hvad nu, hvis at du begyndte at prioritere dig selv lidt mere? Efter al den tid, du har brugt på at arrangere surprise fødselsdagsfest for din søster, tage din nevø med i Tivoli, hjælpe dine venner med at flytte ...
Hvad med dig selv? Har du taget dig tid til at tilmelde dig dine Body-Pump timer? Hvornår var sidste gang, du forkælede dig selv med en skøn og afslappende massage? Hvorfor ikke arrangere din næste ferie? Fra tid til anden er det godt at tænke på dig selv og beundre den lange vej, der bragte dig hertil. Du kan være stolt af det, du har opnået. Den gode nyhed er, at det bedste stadig kan komme.
Fra nu af skal du foretage dine valg baseret på to nøgleord: Nydelse og frihed. Målet: Tage dig tid til "mig-tid", gøre det du vil, gør noget færdigt og tro på dig selv. Hvad venter du på?

#GlowNow
Tip nr.30

Tag en lufter

Hvorfor ikke tage en forfriskende pause? For at genvinde en strålende og mere tonet hud fri for skadelige stoffer, kan en gåtur i den friske luft varmt anbefales. Prioritér gåture, også selvom det er koldt udenfor. Brug dine weekender på at gå gennem skoven. Tag på camping og husk dine teenageår ... Kort sagt: Giv din hud ny energi. Dette giver dig mulighed for at øge cellefornyelsen, minimere synligheden af porer og begrænse ophobningen af talg. Din hud bliver mere strålende. Virkningerne af stress og forurening synes at forsvinde. For dem af jer, der foretrækker at blive indendørs, anbefaler vi at spraye ansigtet med Avène Termalkildevand efter brusebadet. Din hud vil føles bedre, og det vil du også.

#GlowNow
Send by email

Løbende søgning

Login required

You must log into your Avène account to save this information.


Login or create an account

You can't post more than one comment on a product

Giv din vurdering

* Obligatoriske felter

Mine oplysninger

-Dag
-Måned
-År

Pierre Fabre Group brands:

*Obligatoriske felter

Thanks for sharing!

Your comment has been queued for review by site administrators and will be published after approval.